Cel mai eficient ajutor pentru tratamentul părului uscat

Despre uleiul de argan s-a povestit și se va povesti mult timp de acum încolo. Este remediul minune din  industria cosmetică, util pentru ten, corp, păr și unghii. Cosmetica a avansat fantastic de mult în ultimul secol, iar remediile sunt din ce în ce mai complexe și mai eficiente.

Azi îti vom povesti despre un set cu tratament profesional, ce conține un șampon special, fără sare, o mască reparatoare intensivă și ulei reparator satinat. Aceste produse au la bază uleiul de Argan, care stimulează funcțiile vitale ale celulelor, restructurând și atenuând semnele îmbătrânirii părului.

Șampon fără sare, mască reparatoare & ulei satinat – remediul părului deteriorat

Vrei să ai un păr superb? Uleiul de argan e minunea de care ai nevoie. Multe persoane importante din lumea modei folosesc aceste produse și pentru ca sunt atât de eficiente le recomandă si mie, și ție, și tuturor care își doresc un păr minunat…

Dar ce este uleiul de argan?

Uleiul de argan se obține din nucile copacului argan, care crește în numai câteva regiuni din Maroc, fiind astfel unul dintre cei mai rari arbori din lume. Consistența sa este una complexă și prețioasă și din ea fac parte nutrienți importanți ca acizii grași, antioxidanți, vitamina E și caroten.

Beneficiile uleiului de argan pentru păr

  • Hidratează părul uscat sau deteriorat in urma utilizării de tratamente care afectează părul (vopsiri repetate, întinderea părului cu placa, produsele de styling și multe altele)
  • Ajută la refacerea părului slăbit după tratamente chimice, fiind totodată indicat în cazul persoanelor ce au un păr fragil, care se rupe ușor.
  • Previne apariția vârfurilor despicate

Tratamentul cu uleiul de argan este indicat pentru revitalizarea părului uscat și lipsit de vitalitate și strălucire. Setul pe care îl propune Ricca & Beauty este compus din următoarele produse cosmetice profesionale:

SAMPON FĂRĂ SARE

Are o formulă specială pentru a avea un păr strălucitor și plin de vitalitate, prin curățarea delicată profundă a acestuia. Elimină acumularea reziduurilor produselor chimice și a factorilor de mediu care pot afecta părul. Îmbogățit cu ulei de Argan, face părul mai sensibil la tratamentele de reconstrucție și reparație, exercitând o acțiune hidratantă și hrănitoare.

MASCA REPARATOARE INTENSIVĂ

Tratament intensiv pentru hidratarea și repararea părului deteriorat

Este un tratament intensiv care hidratează și hrănește intens parul. Îmbogățită cu ulei de Argan si alte componente prețioase, pătrunde adânc până la rădăcina părului, contribuind la repararea daunelor cauzate de substanțele chimice și factorii de mediu.

ULEI REPARATOR SATINAT

Ulei foarte lejer care nu îngrașă părul și oferă luminozitate și vitalitate firelor de păr. Este potrivit tuturor tipurilor de par.

Conține ulei de Argan, ce exercită o acțiune de hidratare, hrănire și revitalizare, părul devenind mai moale și mătăsos. Efectul va fi cu mult mai surprinzător, după mai multe repetări ale tratamentului.

De ce este îți este recomandat?

Pentru că părul va fi mai strălucitor și mai sănătos după prima aplicare. Este eficient și dacă folosești placa pentru coafat.

Ti-ai propus sa încerci acest tratament? Nu il vei mai schimba!

Te vei îndrăgosti de rezultatele obținute și il vei avea mereu in trusa de călătorie, oriunde te-ai duce sa sărbătorești Anul Nou.

Folosit regulat, datorita uleiului per care îl conține, stimulează creșterea parului si întărește firul de par de la rădăcină, fiind mai rezistent atunci când te coafezi cu peria, ondulatorul sau placa de păr.

Nu mai sta pe gănduri, intra acum și comandă un set pe www.ricca-beauty.ro! Iar cât timp îți faci tratamentul care îți va ”înviora” părul, te invităm să te relaxezi cu o muzică specială de sărbători…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*