Despre noi

Ricca-Beauty.ro, magazinul online de cosmetice are o gamă diversificată de produse cu o calitate extraordinară. Vă oferim cosmetice profesionale pentru HAIR STYLING, HAIR TECHNICS, tratamente profesionale pentru păr, vopsea pentru păr sau șampoane cu ulei argan, precum și protectii de păr ce aduc prospețime și strălucire părului.  
Magazinul online vinde în România produsele profesionale ale firmei Bacchara Cosmetics, o companie italiană, care începând din 1976, printr-o structură comercială creativă, modernă și dinamică de producție și comercială, este dedicată unui singur și singur scop: îmbunătățirea frumuseții!

Experiență vastă

40 de ani de experiență acumulată în sectorul profesional al produselor pentru coafuri și esteticieni fac din marca Bacchara un adevărat punct de referință. Prin calitatea excelentă a produselor și capacitatea de a răspunde nevoilor pieței și inovațiilor din domeniul modei, Bacchara redefinește valorile și filozofia în „Calitate și siguranță”, indicând noua misiune de a oferi tuturor profesioniștilor și consumatorilor cele mai bune inovații cosmetice, din punct de vedere al calității, eficacitate și siguranță.

Produse Bacchara – Made in Italy

Aducem pe piața românească brandurile cosmetice profesionale ale Bacchara Cosmetics, produsele care pot fi cumpărate atât de către specialiștii în styling și saloanele de coafor, precum și persoanelor fizice care își doresc îngrijire profesională pentru părul lor. Ne adresăm doamnelor sau domnișoarelor cu păr frumos, blond, brunet sau alte culori interesante la modă, dar și domnilor, cărora ne adresăm cu produse de styling care îi vor ajuta să creeze freza de zi cu zi, prin geluri si loțiuni, îngrijindu-si părul cu produse profesionale.

Saloane de lux din lumea modei utilizează produsele Bacchara, Byonice și Bacchara Gold pentru a crea coafuri sofisticate, aceste cosmetice aduc un plus de eleganță după fiecare utilizare. Oferim tuturor profesioniștilor și consumatorilor cele mai bune inovații cosmetice, din punct de vedere al calității, eficacității și siguranței.

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*