produs cadou
GRATUIT

Produs CADOU Ricca & Beauty – pentru îngrijirea profesională a bărbii

Ne propunem pas cu pas, într-o serie de câteva articole prezentate pe blogul nostru, să vă prezentăm produse de la Ricca & Beauty pentru îngrijire și trucuri pentru a avea o barbă frumoasă. Începem prin a-ți oferi un produs CADOU, chiar în această perioadă, mai ales că în perioada iernii și barba trece prin momente dificile datărită frigului, necesitând îngrijire specială!

Despre îngrijirea bărbii

S-a putut observa cu ochiul liber că noul trend de câțiva ani este chiar barba, mai scurtă sau mai lungă, asortată cu mustață sau doar barba conturată frumos.

Accesoriile cool cu care natura a înzestrat bărbații, mustața și barba sunt două căi de a prezenta masculinitatea și o stare de bine. Sunt prezente atât separat, mustața și barba, dar de cele mai multe ori împreună,  iar în tot mai multe roluri din filme vedem personaje ce lansează diverse trenduri din zona aceasta. Bărbați tineri sau mai maturi, actorii s-au adaptat și ei noilor tendințe. Este foarte posibil chiar ca unii dintre ei să fi creat unele modele de bărbi, prin faptul ca lor le stătea bine, au fost admirați și au fost sursa de inspirație pentru alții…  Barba scurtă sau lungă, mustața stufoasă sau doar discretă, modelele sunt atât de diversificate încât lună după lună bărbații pot experimenta multiple stiluri!

Produs cadou pentru un look mai special

Poți avea un look interesant, care atrage atenția, folosind mici trucuri pentru aranjarea bărbii. În primul rând, pentru a purta barbă, alege ceea ce se potrivește fizionomiei tale faciale.

Dorești să îți pui în valoare forma feței și trăsăturile, de aceea poți apela și la specialiștii din domeniu, care vor ține cont de aceste aspecte si te vor ajuta să găsești STILUL TĂU, inspirându-te dintr-o multitudine de stiluri.

Iar pentru că noi iți suntem alături, ducem aproape de tine calitatea produselor BACCHARA!

Cum se obține o barbă frumoasă ?

Răspunsul la această întrebare este simplu: cu multă răbdare și produse profesionale potrivite!

Bărbaților le crește barba în ritm diferit, sunt unii care se bărbieresc rar pentru ca au un ritm de creștere foarte lent, iar aceștia vor avea nevoie de multă răbdare atunci când doresc să își lase barbă. În schimb, cei norocoși vor fi cei cărora le creste rapid părul și vor obține look-ul dorit mai rapid.

Părul crește diferit, așa că în timp îi vei învăța ritmul. De asemenea, pentru a avea un aspect îngrijit poți achiziționa un aparat de tuns performant, sunt o multime pe piață, chiar foate bune. Sunt necesare și ele pentru a tunde regulat barba, astfel încât toate firele să fie la același nivel.

In fiecare dimineață, în fața oglinzii, toaleta zilnică va cere un anumit timp de îngrijire, iar dacă folosești și produse destinate bărbii, în special, efectul va fi cel scontat. Dacă dorești să o îngrijești cu produsele noastre profesionale, îti recomandăm chiar un produs cadou: poți primi gratuit un Ulei de barba și mustață OCTOPUS BLACK OIL, foarte apreciat de bărboșii din toată lumea!

O fizionomie specifică

Prezența bărbii și a mustaței schimbă mult fizionomia uni om. Dacă alegi modelul potrivit ție, vei avea nevoie doar de îngrijirea zilnică pe durata în care decizi că le păstrezi. Unii bărbați au barbă de atâția ani încât cunoscuții nu îi vor recunoaște atunci când și-o vor rade.

Cazul cel mai mediatizat la TV a fost anul trecut, al unei tinere soții care atunci când soțul ei a revenit acasă de la bărbier, a avut o stare de șoc și surpriză. El nu mai purta mustață și barbă, iar părul era mult mai scurt.  De dragul ei, soțul a decis să își lase barbă din nou…

Este amuzant, dar te poți învăța cu o anumită fizionomie, ba chiar o vei îndrăgi.

Perioada de creștere a bărbii și cum o îngrijești

Cu multă răbdare, aștepți ca barba ta să crească, chiar și o lună jumate, chiar două, până să ajungă la forma dorită. Poți folosi pentru îngrijirea acestei zone faciale un săpun de barbă si mustața, cu uleiuri naturale, care va avea grijă și de pielea ta.

Ricca & Beauty îți oferă 3 produse de TOP din gama cosmeticelor profesionale de la Bacchara – Italia, speciale pentru îngrijirea bărbii:

  1. SOLOMON’S BEARD:  Sapun de barba si mustata 100ml, format din uleiuri naturale
SOLOMON’S BEARD

2. BEARD BALM: Balsam 150 ml, natural și biodegradabil – restructurează și regenerează barba si mustața

BEARD BALM

3. SOLOMON’S BEARD:  Ulei de barba și mustata 30 ml, format din uleiuri naturale – hidratează, catifeleaza și oferă strălucire

Ulei de barba și mustata 30 ml

Despre alte detalii și trucuri legate de cum să obții o anumită formă de barbă vom vorbi data viitoare, intrucât domeniul acesta este vast si de mare actualitate.

Cum poti primi acest produs cadou ?

Pentru că ținem ca toți clienții noștri să beneficieze de produse de calitate, îți oferim și ție posibilitatea ca la fiecare comandă de pe site să poți obține GRATUIT un produs în valoare de 139 lei, pentru tine sau pentru a-l oferi cuiva drag care are o barbă superbă și dorește să o întrețină frumos:

  • Ulei de barba și mustață OCTOPUS BLACK OIL – 50 ml
Primesti produs cadou GRATUIT la orice achizitie de pe site

Este singurul ulei NEGRU pentru barba și mustață aflat pe piață ( nu colorează ), care devine negru prin agitare.

Îl puteți obține simplu, înregistrându-te aici:   INREGISTREAZĂ-TE – APASĂ AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*