Tratament cu ulei de Argan

Uleiul de Argan stimulează funcțiile vitale ale celulelor, restructurând și atenuând semnele îmbătrânirii părului.

SAMPON FĂRĂ SARE

Are o formulă specială pentru a avea un păr strălucitor și plin de vitalitate, prin curățarea delicată profundă a acestuia. Elimină acumularea reziduurilor produselor chimice și a factorilor de mediu care pot afecta părul. Îmbogățit cu ulei de Argan, face părul mai sensibil la tratamentele de reconstrucție și reparație, exercitând o acțiune hidratantă și hrănitoare.
Mod de utilizare: Se folosește ca un șampon normal, înainte de a aplica Masca reparatoare.

MASCA REPARATOARE INTENSIVĂ

Tratament intensiv pentru hidratarea și repararea părului deteriorat
Este un tratament intensiv care hidratează și hrănește intens parul. Îmbogățită cu ulei de Argan si alte componente prețioase, pătrunde adânc până la rădăcina părului, contribuind la repararea daunelor cauzate de substanțele chimice și factorii de mediu. 
Mod de utilizare: Se distribuie o cantitate de mască reparatorie pe toata lungimea părului. Se lasă timp de 5-7 minute, apoi se clătește bine. 

ULEI REPARATOR SATINAT

Ulei foarte lejer care nu îngrașă părul și oferă luminozitate și vitalitate firelor de păr. Este potrivit tuturor tipurilor de par.
Conține ulei de Argan, ce exercită o acțiune de hidratare, hrănire și revitalizare, părul devenind mai moale și mătăsos. Efectul va fi cu mult mai surprinzător, după mai multe repetări ale tratamentului.
Mod de utilizare: După șamponare și aplicarea măștii, se aplică pe părul umed o cantitate mică de ulei reparator satinat, distribuind uniform și masând pentru a intra în firele de păr. Se continuă cu coafarea părului.
Efect: Părul va fi mai strălucitor și mai sănătos după prima aplicare. Este eficient și dacă folosiți placa pentru coafat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*