Trucuri pentru a repara părul deteriorat după vopsirea chimică a părului

Uneori îți vine cheful să încerci diverse culori și coafuri, indiferent că ai păr scurt sau lung, încercând chiar și întinderea lui cu placa de păr. Pe moment efectul este senzațional, fiind încântată de alegere. Însă chiar și cea mai bună vopsea de păr, deși îl colorează în culori superbe, afectează în timp orice tip de păr.

Te hotărăști să încerci de sărbători cum îți stă cu părul blond? Dar dacă ai vrea să testezi culori mai puternice, poate un roșcat? Totul este perfect, atâta timp cât ai la îndemână produsele profesionale care te ajută să îngrijești părul zi de zi. Ricca & Beauty s-a gândit la tine și a adus în Romania produsele potrivite pentru orice sezon, pentru orice tip de păr.

Vopseaua profesională de calitate conține ulei de măsline sau alte ingrediente utile care protejează părul, însă de la spălările dese și uscarea părului cu foen-ul, coafarea lui cu placa de păr, firul de păr se poate deteriora. Acesta are de suferit, chiar si când mergi la piscină sau folosești multe produse chimice.

Ca urmare, este recomandat să utilizezi produse cosmetice profesionale de la branduri care îți vor îngriji părul în mod constant.

Remediul oferit de Ricca & Beauty

Tocmai pentru a veni în întâmpinarea problemelor menționate, Bacchara a creat, urmare a experienței vaste de 40 de ani de cercetare și studii în domeniu, acest tratament profesional GLOSS-FACTOR. Special creat pentru tratamentul de regenerare a părului deteriorat și fără viață.

Setul conține un șampon ce are o puternică acțiune hidratantă, oferind volum și catifelare. Spală părul cu acest șampon ce acționează fin asupra firelor de păr și vei vedea că starea acestuia se îmbunătățește vizibil. Produsele cosmetice organice profesionale te vor ajuta în îngrijirea lui, prin ingredientele pe care le conțin, agenți și principii activi de înaltă calitate.

Ce da strălucire părului?

Este necesar să alegi cu atenție produsele pe care le folosești, ca să poți menține părul frumos. BB Cream este produsul care garantează un păr sănătos și strălucitor.

Crema hidratantă îmbunătățește culoarea acestuia. După ce ai vopsit părul, acest lucru este esențial, să păstrezi un aspect superb al acestuia, dar și o culoare care persistă în timp. BACCHARA este una dintre firmele care creează vopseluri de păr care protejează firul și podoaba capilară. De aceea, dacă folosești vopsea de păr profesională este absolut necesar să continui tratamentul cu un șampon și cremă, tot profesionale testate și garantată. Pentru a reduce electrizarea părului și a-i intensifica strălucirea, folosește cu încredere produsele Gloss-Factor.

Aceasta mască pentru păr conține ulei de nucă braziliană și amidoamină, ce formează o textură moale, plăcută și luminoasă și se adaptează la orice tip de păr, în special celui degradat și deteriorat.

Magia de final

Și pentru că tratamentul este multifuncțional și complex, spray-ul cu balsam aduce tușa de magie de la final. Leave-In Conditioner este o masca tip spray bifazic care ajută la regenerarea firului. Oferă o catifelare și o strălucire excepțională datorită formulei sale speciale.

Când îți dorești să ai un păr frumos, chiar dacă e vopsit sau întins cu placa, trebuie să îi oferi hidratarea care îl va ajuta să fie mătăsos și ușor de îngrijit. Gloss-Factor de la Bacchara, produsele profesionale de la Ricca & Beauty sunt produsele pentru tratament ce trebuie neapărat să le ai la îndemână.  

Tratament profesional GLOSS-FACTOR : Sampon, crema și spray cu balsam

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*