Un scalp sănătos asigură un păr frumos și sănătos

Unele perioade din an predispun la apariția mătreții părului, datorată uscăciunii scalpului, de aceea este recomandată utilizarea unor produse profesionale care te ajută să obții strălucirea părului și o sănătate a acestuia pe termen lung.

Mâncărimea este un simptom uşor de perceput, întrucât apare acea senzaţie supărătoare şi nevoia irezistibilă de a te scărpina, ceea ce nu este o ideee prea bună. Cel mai bun tratament împotriva mâncărimii este folosirea unui șampon special care va înlătura aceste senzații deranjante, șamponul purificator fiind recomandat de către Ricca & Beauty tocmai pentru că te ajută în această situație specială.  

Bacchara face parte dintre marile branduri cosmetice profesionale, a cărei experienta de peste 40 de ani acumulată în sectorul profesional al produselor pentru coafuri și esteticieni face din această marcă un adevărat punct de referință.

De ce poate apărea mâncărimea intensă a scalpului?

Stările de descuamare intensă chiar și în prezenta seboreei, sunt o mare problemă, de aceea acest șampon cu DECALACT a fost conceput pentru a completa tratamentul medical al dermatitei seboreice.

Un şampon eficient pentru tratarea mâncărimii la nivelul scalpului trebuie să te ajute la eliminarea senzaţiei de mâncărime, dar și să elimine cauza principală a mâncărimii.

Prin urmare, trebuie să alegi un șampon care să conţină ingrediente precum menta, care asigură o senzaţie răcoritoare și plăcută după spălarea cu acest produs.

Produse cosmetice online precum Sampon profesional contra mătreții și a mâncarimii 1000 ml + 12 fiole 12 ml, de pe www.ricca-beauty.ro, ajută la tratarea mâncărimii, fiind cosmetice orginale profesionale.

Cum poti trata mâncărimea intensă de la nivelul scalpului

Produsul are o activitate puternică de curățare și igienizare a părului și scalpului, prin utilizarea unui nou derivat natural (Decalact) și prin acțiunea Piritionei de Zinc. 

Acțiunea răcoritoare a Menthyl lactate, un compus care provine din ulei de mentă oferă o ușurare imediată chiar și în situații cu mătreață și mâncărime intensă. Din vechi timpuri se știe că Mentolul are un efect de răcire naturală, ceea ce îl face util ca un analgezic pentru a trata iritarea pielii și senzația de mâncărime. Este utilizat in multe tipuri de preparate destinate utilizării direct pe piele, de aceea a dvenit o componentă activă a șampoanelor antimătreață.

Prin combinarea acestui produs cu actiunea eficientă a fiolelor cu tratament igienic-purificator cu Piroctone Olamine si Acid Usnic, se obține un tratament inovator, conceput special pentru a împiedica condițiile care favorizează formarea mătreții. 

Acțiunea fungicidă caracteristică a Piroctone Olamine se asociază cu efectele de purificare și cele antibacteriene ale Acidului Usnic, aceste ingrediente  utilizându-se  în tratamentele pentru îndepărtarea ciupercilor pielii scalpului.

Tratamente antimatreață de la Bacchara Cosmetici Italia

Mătreața fiind o afecţiune des întâlnită, aproape 75% din populaţia globului suferind de mâncărimi la nivelul scalpului, a apărut necesitatea creării unor produse speciale pentru acest tip de persoane.

Pentru a veni în întampinarea persoanelor care suferă de această problemă, după îndelungi ani de cercetări și studii medicale, Bacchara a creat acest set de tratament care are eficiența dovedită și care este recomandat de marile saloane din Italia si nu numai.

Cosmeticele de calitate furnizate de magazinul de cosmetice profesionale Ricca & Beauty sunt produse ce dau stralucire părului, îmbunătațesc starea acestuia, iar prin combinarea unor tratamente profesionale și a maștilor, spray-urilor sau gelurilor pentru păr vei obține coafura dorită simplu și eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*